Op tweede kerst waren er heel wat geïnteresseerden die de geldbuidel openden tijdens de eerste editie van de online veiling Eye of the Master.

Absolute veilingtopper bleek de zesjarige Jolly Swagman (VDL Zirocco Blue x Chin Chin). De ruin, die door master, Timothy Hendrix werd gekozen, verhuist voor 140.000 euro richting Finland.

Bij de jonge paarden werd het hoogste bod uitgebracht voor Kavala van’t Goedleven, een dochter van Casall. De Zwitserse koper betaalde 19.500 euro voor zijn nieuwe troef. Bij de embryo’s tastte een Nederlandse koper het diepst in de geldbuidel. De Nederlander betaalde 17.000 euro voor een embryo Halifax vh Kluizebos x Diamant de Semilly.

Eerste reactie van het team:

Onze missie was om toppaarden  van de masters rechtstreeks te kunnen aanbieden op de markt.

We zijn enorm tevreden over onze eerste editie. We zijn ervan overtuigd dat de goede samenwerking met de masters ons heeft gebracht tot het gewenste resultaat. Gezien de markt duidelijk openstaat voor ons concept, hebben wij besloten onze agenda’s al samen te leggen voor de volgende editie!